Welke snus kopen?

Als je nog nooit snus hebt genomen, vraag je je misschien wel af wat voor snus je moet kopen. Op deze pagina lees je welke snus je nodig hebt!

Ben je een lichte roker, kies dan voor:

Muntsmaken:

Fruitsmaken:

Zie je jezelf als een middelmatige roker, kies dan voor:

Muntsmaken:

Fruitsmaken:

Zie jezelf als een zware roker, kies dan voor:

Muntsmaken:

Fruitsmaken:

Indien je jezelf als een hele zware roker ziet, kijk dan even bij:

Aanraders

Snus Koning test zelf álle producten en hoort veel ervaringen van de klanten. Wil je een ultieme muntsmaak; dan is de ACE – Extreme Cool een aanrader. De geur en smaak worden ervaren als natuurlijk en aangenaam; het is een échte muntsmaak.

Wil je een meer fruitige en zoete smaak; dan is de LYFT – Urban Vibe een enorme aanrader. Net als ACE, wordt LYFT ervaren als natuurlijk. De smaak is aangenaam zoet en blijft lang hangen!

Proberen

Als je twijfelt welke snus je moet kopen, probeer dan gewoon een bakje. Snus is namelijk niet duur en de ervaring leert ons dat snus nooit ‘vies’ is. Na een tijdje heb je vanzelf je favoriete merk gevonden!

Niet voor de kick!

Gebruik snus nooit voor de nicotinekick! Indien je snus gebruikt om een kick te ervaren, zul je merken dat je bij de toekomstige keren alleen maar een hogere dosis nodig hebt. Daarbij raakt je lichaam gewend aan hoge doses nicotine waardoor je in principe alleen maar meer verslaafd raakt. Snus is bedoeld om je nicotine op peil te houden en dit steeds verder af te bouwen. Daarbij kan een te hoog nicotinepeil gevaarlijk zijn voor de gezondheid.